Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Haluska,avagy a túrós tészta

Tartalmas, húsos levesek után, de önállóan is szeretjük a túrós tésztát, amit szarvasi születésű tót lány  haluskának nevez.
Hozzávalók:
  • 50 dkg finomliszt
  • 5 darab egész tojás
  • 1 dl étolaj a főzéshez
  • 20 dkg kis kockára vágott, füstölt szalonna, amit ki kell sütni
  • 50 dkg tehéntúró
  • 3 dl tejföl 
Kemény tésztát gyúrtam, kinyújtottam és vastag metélre vágtam. Lobogó sós vízben kifőztem a tésztát. A főzőlébe szoktam tenni 1 dl étolajat is. Amikor megfőtt a tészta, leszűrtem, egy nagy tálba tettem és ráöntöttem a kisült szalonna zsírját, jól összekevertem, majd rászórtam 50 dkg villával széttört tehéntúrót. Egy tepsibe tettem, öntöttem még rá 3 dl tejfölt, a tetejére tettem a szalonnakockákat és be a sütőbe addig, amíg az alja szép pirosra sült. Külön sózni már nem szoktam, mert a szalonna elég sós szokott lenni.
Természetesen a tészta lehet száraztészta is, de a frissen gyúrt tészta íze egészen más.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése