Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)
Szia Kedves látogató!
Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!
Már csak azért sem, mert ingyenes!!!
És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...
Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:
http://kmdholding.com/huittxq
Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com
Link
Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.
2011. november 28., hétfő
Sült disznótoros krumplival, savanyú káposzta ágyon
Laktató, disznóvágás utáni vidékies téli ebéd. A krumpli és hagyma kivételével (azt a szembe-szomszéd termelte) a többi „saját termés”.
Hozzávalók:
pár szem krumpli
fél fej savanyú káposzta
egy szál friss kolbász
egy szál hurka
3-4 kis fej salotta
A krumplit és hagymát meghámozom, a hurka-kolbász bőrét lehúzom, majd mindent kb félcenti vastagra felszeletelek.
A savanyú káposztát vékonyra gyalulom és egy kevés olajjal (vagy zsírral) kikent piteforma (vagy egyéb sütőedény) aljára terítem. A káposztára sorakoztatom a krumplit, hagymát, hurkát, kolbászt, majd az egészet betolom a 180 fokos sütőbe és kb 1 órát sütöm. A kolbász kisülő zsírja isteni ízt ad a savanyú káposztának, a krumpli puha, de teteje ropogós és csodásan ízes a hurkától, kolbásztól. Egy pohár borral maga a falusi mennyország!
Kedves Horváth Tünde,
VálaszTörlésA fenti bejegyzés tokkal-vonóval, az első betűtől az utolsóig, fotóval együtt gasztroblogomról származik (http://www.gabojsza.hu/2010/01/sult-disznotoros-krumplival-savanyu.html) azt engedély és forrás megjelölés nélkül használja. Mint azt a blogon jól látható helyen közzétettem, „A blogon található bármely receptet, fotót és írást kizárólag az írásos beleegyezésemmel lehet részben, vagy egészben közölni, vagy bármilyen módon publikációkban felhasználni. Fentiek megsértése jogi következményeket von maga után!”
Felhívom figyelmét, hogy a blogokban közzétett fotók, receptek és egyéb írások szerzői védelem alá eső szellemi termékek, melyek engedély nélküli felhasználását, sokszorosítását és terjesztését a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. tiltja.
A jogi lépések elkerülése érdekében ezennel felszólítom, hogy legkésőbb 2017.február 28-ig távolítsa el.
Üdvözlettel: Gyepes Gabojsza
Kedves Horváth Tünde,
VálaszTörlésA fenti bejegyzés tokkal-vonóval, az első betűtől az utolsóig, fotóval együtt gasztroblogomról származik (http://www.gabojsza.hu/2010/01/sult-disznotoros-krumplival-savanyu.html) azt engedély és forrás megjelölés nélkül használja. Mint azt a blogon jól látható helyen közzétettem, „A blogon található bármely receptet, fotót és írást kizárólag az írásos beleegyezésemmel lehet részben, vagy egészben közölni, vagy bármilyen módon publikációkban felhasználni. Fentiek megsértése jogi következményeket von maga után!”
Felhívom figyelmét, hogy a blogokban közzétett fotók, receptek és egyéb írások szerzői védelem alá eső szellemi termékek, melyek engedély nélküli felhasználását, sokszorosítását és terjesztését a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. tiltja.
A jogi lépések elkerülése érdekében ezennel felszólítom, hogy legkésőbb 2017.február 28-ig távolítsa el.
Üdvözlettel: Gyepes Gabojsza