Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is:Sajtos kifli

Sajtos kifli


Hozzávalók

  • elkészítés:30 perc
  • nehézség:könnyű
  • sütési hőfok:180 ℃
  • sütési idő:25 perc
Sajtos kifli
 
kezdőknek is könnyű!
  • 25 dkg liszt
    1 pohár kefir
    12,5 dkg Rama
    fél zacskó sütőpor
    1 mokkáskanál só
    15 dkg reszelt sajt

Elkészítés

 A lisztet a sóval és a sütőporral elkeverjük, majd összemorzsoljuk a lágy Ramával, végül a kefírrel összegyúrjuk. Lisztezhetjük kicsit a kezünket is ha nagyon ragad, de ne szórjunk hozzá túl sokat. Osszuk két cipóra, tegyük lisztezett tálba az egyiket, amíg a másikkal dolgozunk.
1.A lisztet a sóval és a sütőporral elkeverjük, majd összemorzsoljuk a lágy Ramával, végül a kefírrel összegyúrjuk. Lisztezhetjük kicsit a kezünket is ha nagyon ragad, de ne szórjunk hozzá túl sokat. Osszuk két cipóra, tegyük lisztezett tálba az egyiket, amíg a másikkal dolgozunk.
 Nyújtsuk vékony, kerek lappá a cipót, majd lisztbe dugott késsel vágjuk félbe, negyedbe, nyolcadba, végül tizenhatodba.
2.Nyújtsuk vékony, kerek lappá a cipót, majd lisztbe dugott késsel vágjuk félbe, negyedbe, nyolcadba, végül tizenhatodba.
 Szórjuk meg a reszelt sajt felével, amit kissé nyomkodjunk rá, és kezdjük el felhajtogatni a széles végétől.
3.Szórjuk meg a reszelt sajt felével, amit kissé nyomkodjunk rá, és kezdjük el felhajtogatni a széles végétől.
 Kissé meghajlítva (kifli formára) rakosgassuk a Ramával kikent és lisztezett tepsibe. Nem kell megkenni, így is szép aranysárgára sül, a kikandikáló sajtszálak pedig barnásak lesznek. 180 fokon 20-25 perc alatt kész.
4.Kissé meghajlítva (kifli formára) rakosgassuk a Ramával kikent és lisztezett tepsibe. Nem kell megkenni, így is szép aranysárgára sül, a kikandikáló sajtszálak pedig barnásak lesznek. 180 fokon 20-25 perc alatt kész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése