Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Töltött paprika

Hozzávalók:
  • személyenként 2-3 darab tölteni való paprika
  • 50 dkg darált pulykahús
  • 10 dkg rizs
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 tojás
  • őrölt bors
  • 1 liter saját főzésű paradicsomlé
  • 1 dl étolaj és liszt a rántáshoz 
Alaposan megmostam a szép, nagy paprikákat, kicsumáztam, kivágtam belőle a magokat, ereket.
A darált húst megsóztam, megborsoztam, ráreszeltem a vöröshagymát, hozzáadtam még a rizst és egy tojást. Jól összekevertem az egészet, a keverékkel lazán megtöltöttem a paprikákat és egy nagy lábasba raktam le szép sorban. Ráöntöttem a paradicsomlevet, amit lehet hígítani is kis vízzel, ha túl sűrű lenne. Annyi lé kell rá, ami bőven elfedi, majd lassú tűzön, fedő alatt puhára főztem. A rizst szoktam megnézni, ha már majdnem puha, akkor van készen. 30-35 perc főzés elég szokott lenni.
A kész töltött paprikákat kiszedtem a léből.
Közben világos rántást készítettem és ezzel sűrítettem be a paradicsomos levet, amiben a paprikák főttek. Amikor felforrt, visszatettem a paprikákat a szószba, majd összeforraltam még egyszer az egészet.
Sós vízben főtt krumplit is készítettem hozzá és ezzel tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése