Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Lecsó

Egyik kedvenc ételünk a lecsó. Kiváló főétel, de lehet köret is, vagy egyszerűen csak friss kenyérrel esszük. Hidegen pirítóssal is nagyon finom. A alap lecsó ugye hagyma, paprika, paradicsom, amit füstölt kolbásszal, tojással, rizzsel, tarhonyával, vagy gombával dúsíthatunk, ki-ki kedve szerint.
Nyáron konzerválni is szoktam lecsót. Az idén is készült 3 kg paprikából és 3 kg paradicsomból. Ezeket megmostam,feldaraboltam és összeforraltam, megsóztam, a tetejére étoljat öntöttem úgy, hogy elfedje az egész tetejét, majd csavaros üvegekbe zártam. Télen ezeket használom a főzéshez.
Lecsó kolbászkarikákkal:
·         10 dkg füstölt húsos szalonna
·         2 darab nagy vöröshagyma
·         50 dkg paradicsom
·         50 dkg húsos paprika
·         1 kávéskanál őrölt paprika
·         1 kávéskanál só
·         15 dkg karikára vágott füstölt, csípős csabai kolbász
·         1 kanál kristálycukor
A szalonnát apró kis kockákra vágtam és kiolvasztottam belőle a zsírt. Rátettem az apróra felvágott vöröshagymát és üvegesre pirítottam, belekevertem az őrölt paprikát és a sót. Hozzáadtam a kis cikkekre vágott paradicsomot, a kimagozott, felkarikázott paprikát és fedő alatt kb. 10 percig pároltam, ekkor hozzátettem a kolbászkarikákat és még pár pecig főztem. Tehetünk hozzá 1 kanál, ill. ízlés szerint kristálycukrot is akkor, ha a paradicsomtól savanyú lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése