Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Székelykáposzta

A székelykáposzta is olyan étel, hogy nincs hozzá kőbe vésett írás, minden háztartásban más, egyéni módon készítik. Én így:
 
Hozzávalók:
 
  • 1 kg kockára vágott sertéscomb
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 kg hordós, savanyú aprókáposzta
  • 15 dkg rizs
  • 2 evőkanál őrölt édes-nemes paprika
  • 1 kávéskanál őrölt erős paprika
  • 1 kávéskanál egész köménymag
  • 2-3 darab babérlevél
  • tálaláshoz tejföl
 
A vöröshagymát megtisztítottam, apróra vágtam, megfonnyasztottam, majd hozzátettem a kockára vágott sertéscombot és fehéredésig pirítottam. Ekkor hozzátettem a picire vágott fokhagymát, megsóztam, megpaprikáztam, felöntöttem egy fél liter vízzel és 20 percig így főztem. Igazából úgy kezdtem el főzni, ahogyan a pörköltet szoktam készíteni.
A savanyú hordós káposztát még apróbbra vágtam és a 20 perc főzés után hozzákevertem a pörkölthöz, megszórtam az egész köménymaggal, rátettem a babérlevelet, pótoltam a levet és így főztem tovább egy fél óráig. Ekkor hozzákevertem a rizst és készre főztem. A lé szépen elforrt, ill. besűrűsödött a rizstől, nem is szoktam berántani.
Tálaláskor meglocsoltam tejföllel és friss, házi sütésű kenyeret adtam hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése