Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Töltött káposzta

 
Hozzávalók:
 
  • 1,20 kg darált vegyes sertéshús
  • 1,50 kg hordós káposzta (savanyú)
  • 1 hasáb káposzta (savanyított)
  • 25 dkg füstölt házi kolbász
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg rizs
  • 2 evőkanál őrölt édes-nemes paprika
  • 1 kiskanál őrölt erős paprika
  • 3-4 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 kiskanál egész köménymag
  • 3 darab babérlevél
  • 10 dkg liszt
  • tejföl
A hasáb káposztát levelekre szedtem, a vastag ereket kivágtam róla, ami nagy levél volt azt ketté vágtam. Az apró káposztát is kisebbre szoktam vágni.
Egy nagy fazék alját kibéleltem füstölt szalonnaszeletekkel, erre szórtam egy réteg apró káposztát, közé tettem a 10 cm-es darabokra vágott füstölt kolbászt. Megszórtam egész köménymaggal, tettem hozzá három darab babérlevelet is.
A darált húst megfűszereztem a paprikával, zúzott fokhagymával, köménymaggal, megsóztam, jól elkevertem, összegyúrtam a rizzsel. Ezzel a keverékkel töltöttem meg lazára a káposztaleveleket és szép sorban, egymás mellé raktam a fazékba. A rizs főzés közben megdagad, ezért kell lazára tölteni a leveleket. Amikor egy sor kész lett, akkor egy réteg apró káposztát igazítottam rá, ezt megszórtam finomliszttel és folytattam a töltelék készítést. A tetejére megint apró káposzta és liszt került, amit még megszórtam őrölt paprikával és köménymaggal. Felöntöttem hideg vízzel úgy, hogy az egészet ellepje, és kis lángon fedő alatt másfél óra alatt készre főztem. Főzés közben a fazekat néha forgassuk meg, nehogy leégjen és pótoljuk az elforrt vizet. A fenti anyagokból 28 darab ökölnyi nagy töltelék lett.
Tálaláskor leöntöttem tejföllel és friss, házi sütésű kenyeret adtam hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése