Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Marhapörkölt házi tarhonyával

Elkészítése:
Két darab kb. 15 dkg vöröshagymát, 3 gerezd fokhagymát tisztítottam meg, majd durva darabokra vágtam és zsiradékon elkezdtem sütni. Amikor már jól megfonnyadt a hagyma, rátettem az 50 dkg kockára vágott marhalapockát,megsóztam és addig sütöttem, pörköltem, amíg a hús el nem vesztette vörös színét és el nem párolgott a húsból kijött lé. Ettől a művelettől kapta a nevét is a pörkölt. Amikor már fehér a hús széle, megpörkölődött a hús, levettem a tűzről és megfűszereztem. Egy evőkanál őrölt csemege paprikát, egy kávéskanál köménymagot, egy nagy cikkekre vágott friss paradicsomot, egy darab karikára vágott fehér paprikát, egy darab egész hegyes erős paprikát tettem bele, majd felöntöttem annyi vízzel, hogy ellepje, utána fedő alatt addig főztem, amíg a hús meg nem puhult. Ez most kb. 1 óra hossza volt. Időnként érdemes megkavarni, pótolni az elforrt vizet és megkóstolni.
Köretnek házi tarhonya készült.
20 dkg tarhonyát 1 dl étoljon szép barnára pirítottam, majd felöntöttem 6 dl vízzel. Megsóztam, majd fedő alatt, kis lángon főztem, amíg a víz el nem párolgott róla. Amikor már alig van rajta víz, levettem a fedőt sűrűn kevergettem, nehogy odaégjen. Akkor kész, amikor már teljesen elpárolgott róla a víz. Ekkor lezártam a tűzhelyet és fedő alatt párolódott még tarhonya tálalásig.
A savanyúság csemege uborka és káposzta saláta volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése