Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Gombás ragu


Hozzávalók:
·         50 dkg sertéscomb
·         20 dkg csiperke gomba
·         2 fej vöröshagyma
·         1 dl étolaj
·         1 zöld paprika
·         1 darab paradicsom
·         őrölt fekete bors
·         őrölt fehér bors
·        
·         2 dl víz
·         2 dl tejföl
A megtisztított vöröshagymát apróra összevágtam, az étolajon üvegesre pirítottam, majd hozzátettem a karikára vágott zöld paprikát és a csíkokra vágott húst, majd pároltam kb. 15 percig. Ekkor rátettem a szeletekre vágott gombát, a négy cikkre vágott paradicsomot, megszórtam őrölt fekete és fehér borssal, megsóztam , kis vizet is öntöttem alá. Így főztem fedő alatt addig, amíg a hús megpuhult. Időnként nem árt kavargatni is, nehogy leégjen, ha már elforrt alóla a víz. Amikor készre főtt, akkor hozzákevertem a tejfölt. Nokedlival (galuska) tálaltam.
Nokedli
Egyik kedvenc tészta köretünk a nokedli, amit más tájakon galuskának is neveznek.
Hozzávalók:
·         5 egész tojás
·         10 dkg rétesliszt
·         40 dkg finomliszt
·        
·         víz
Feltörtem az 5 tojást, hozzáadtam 1 tojásnyi, kb. 1 dl vizet, megsóztam és jól összekevertem. Hozzátettem előbb a réteslisztet, aztán a finomlisztet. Ezekből lágy tésztát kevertem, pihentettem 15 percig, aztán lobogó sós vízbe szaggattam. A főzővízbe szoktam tenni 1 dl étolajat, hogy ne ragadjanak össze a nokedlik. Amikor megfőttek a kis tészták, akkor leszűrtem és egy tálba tettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése