Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Gulyásleves

Gulyáslevest azért szeretek készíteni, mert gyorsan és könnyen összeállítható, csak főzni kell és kóstolgatni, hogy megfelelő legyen az íze.
Hozzávalók: 
  • 50 dkg marha, vagy sertéscomb
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 1 evőkanál zsír
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csöves paprika
  • 1 cseresznyepaprika, ha erősen szeretjük
  • 1-2 paradicsom
  • 20 dkg burgonya
  • 15 dkg sárgarépa
  • köménymag
  • őrölt paprika
 
Csipetkéhez:
  •  1 tojás
  • 10-12 dkg finomliszt
Kis kockákra vágtam és jól megmostam a húst. Megtisztítottam a zöldségeket, kis darabokra vágtam a krumplit, karikákra a sárgarépát. Az apróra vágott vöröshagymát felmelegített zsírban megfonnyasztottam, majd rátettem a húst és fehéredésig pirítottam. Ekkor levettem a tűzhelyről, megfűszereztem, 2 kávéskanál őrölt paprikát, 1 kiskanál egész köménymagot, sót, zúzott fokhagymát, zöld paprikát, paradicsomot tettem hozzá, majd felöntöttem annyi vízzel, hogy ellepje. Így főztem, amíg a hús majdnem puha lett. Amikor már jó lett a hús, hozzákevertem a sárgarépát és a krumplit is, pótoltam az elforrt vizet. Főzés közben sokszor kóstolgattam, utánfűszereztem még, tettem még bele darált erős paprikát, mert így szeretjük. Amikor már kész a gulyás, puha minden, akkor csipegettem bele az 1 tojás, pici só és liszt keverékéből gyúrt tésztát, a csipetkét. Nálam a csipetkeszaggatás jó relaxációs gyakorlat is, mindig megszámolom, hogy mennyit csíptem, most 243 darab lett.
Tálalás előtt friss, apróra vágott petrezselyemlevéllel szórtam meg a gulyás tetejét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése