Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Babgulyás

Kiadós, tápláló és egyszerű egytálétel a babgulyás.
 
Hozzávalók
 
  • 25 dkg barna-tarkabab
  • 50 dkg sertéscomb
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 1 evőkanál zsír
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 csöves paprika
  • 1 cseresznyepaprika
  • 1-2 paradicsom
  • 20 dkg burgonya
  • 15 dkg sárgarépa
  • 3-4 szál petrezselyemlevél
  • 2-3 szál lestyánlevél
  • 2 evőkanál őrölt paprika
  • babérlevél
 
Galuska:
 
·                     1 tojás
·                     10-12 dkg finomliszt
·                    
 
A száraz barna-tarkababot már tegnap este megmostam és langyos vízben áztattam reggelig, ill. amíg elkezdtem főzni. Az áztatás legalább 12 óra hosszú legyen.
A 15 dkg vöröshagymát apróra vágtam, zsíron üvegesre pároltam, majd hozzátettem a kis kockákra vágott sertéscombot. Amikor megpörkölődött a hús, tettem rá két evőkanál őrölt piros paprikát, megsóztam, hozzátettem a durvára vágott fokhagymát, paprikát, paradicsomot, az áztatott babot, felöntöttem vízzel és elkezdtem főzni.
Megtisztítottam zöldségeket, a krumplit, a sárgarépát. Ezeket egészben hagytam és így tettem a leveshez, majd ezekkel együtt kb. 2 óra hosszat főztem. Amikor már majdnem kész, akkor tettem még rá a babér-, lestyán- és petrezselyemlevelet.
Egy tojással, 10 dkg finomliszttel kemény galuskát kevertem és a végén ezt beleszaggattam a levesbe, majd készre főztem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése