Citromos muffinok puncsmázzal
Hozzávalók (12 darabhoz): 90 g liszt, fél teáskanál sütőpor, pici só, 90 g porcukor, 90 g margarin, 2 tojás, 1 citrom kifacsart leveA díszítéshez: puncsmáz (tasakos), szórós díszítő cukor
Elkészítés: 1.) A muffinsütő formát papírral kibéleljük, a sütőt 190 fokra előmelegítjük.
2.) A tészta hozzávalóit konyhai robotgéppel simára keverjük, majd a tésztát a muffinsütőbe kanalazzuk. A sütőbe tesszük a muffinokat, és 15 perc alatt készre sütjük őket.
3.) Ha elkészültek, kihűtjük őket, és a kikevert puncsmázzal (a puncsos port 4 teáskanál vízzel kikeverve megkapjuk a muncsmázat) megkenjük a muffinokat, a tetejükre pici színes, apró cukrokat szórunk.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése