Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Karfiol leves vajgaluskával

Hozzávalók:
-       1 fej karfiol,
-       1 kis fej vöröshagyma,
-       1 paradicsom
-       1 húsos fehér paprika
-       só ízlés szerint
-       2 dl főzőtejföl
-       1 evőkanál finomliszt,
-       apróra vágott petrezselyemlevél
 
A karfiolt megmostam, megtisztítottam, rózsáira szedtem és egy fazékban fele tej, fele vízből készült folyadékban elkezdtem főzni, amit meg is sóztam. Hozzátettem egy darab paradicsomot, pár karika fehér, húsos paprikát, egy kis fej vöröshagymát és addig főztem, amíg a karfiol puha nem lett. Ekkor a nagyobb rózsákat szétnyomkodtam, a hagymát kivettem belőle, és beleszaggattam a vajgaluskát. Amikor már megfőtt a galuska, akkor 2 dl főzőtejföllel elkevert 1 evőkanál finomlisztből készült habarást készítettem és ezt is beleöntöttem a levesbe, majd még egyszer felforraltam. A kész levest megszórtam friss, apróra vágott petrezselyem levéllel.
 
Vajgaluska:
 
Hozzávalók:
-       1 egész tojás
-       5 deka vaj
-       5 deka finomliszt
-       egy csipet só
 
Az egész tojást, 5 deka lágy vajat, egy kis sót és 5 deka lisztet összekevertem, majd 10-15 percig pihenni hagytam. Amikor már kész lett a leves, akkor a forró levesbe mártogatott kanállal apróra szaggattam a levesbe, és lassú tűzön addig főztem, amíg a galuskák a leves tetejére jönnek fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése