Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is:Madárka, kelt tésztából

Madárka, kelt tésztából


Hozzávalók

  • elkészítés:60 - 100 perc
  • nehézség:könnyű
  • sütési hőfok:170 ℃
  • sütési idő:25-30 perc
Madárka, kelt tésztából
 
kezdőknek is könnyű!
  • 50 dkg liszt
    4 ek. cukor
    5 dkg Rama
    3 dl tej
    egy csipet só
    1 db tojás a kenéshez

Elkészítés

Az átszitált lisztbe, - a 1,5 dl tejben az 1 ek.cukorral felfuttatott élesztőt, az olvasztott margarint, egy csipet sót és a 1,5 dl tejben feloldott 3 ek. cukrot - teszem, majd alaposan kidolgozom és hagyom kelni kb.1-1,5 óráig. A cipó tetejét keresztben bevágom, mert így jobban fog kelni.
1.Az átszitált lisztbe, - a 1,5 dl tejben az 1 ek.cukorral felfuttatott élesztőt, az olvasztott margarint, egy csipet sót és a 1,5 dl tejben feloldott 3 ek. cukrot - teszem, majd alaposan kidolgozom és hagyom kelni kb.1-1,5 óráig. A cipó tetejét keresztben bevágom, mert így jobban fog kelni.
Kelés után a cipót 8 részre vágom, egy ilyen részt kisodrok, majd ezt is ketté vágom.
2.Kelés után a cipót 8 részre vágom, egy ilyen részt kisodrok, majd ezt is ketté vágom.
A kisodrott rudat meggörcsölöm úgy, hogy a vágott vége legyen alul.
3.A kisodrott rudat meggörcsölöm úgy, hogy a vágott vége legyen alul.
A meggörcsölt darabokat sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem tisztes távolságba és a
4.A meggörcsölt darabokat sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem tisztes távolságba és a "csőre" két oldalára 1-1 mazsola szemet teszek. Megkenem tojással és mehet az előmelegített sütőbe, alul-felül sütéssel, 170 fokon 25-30 percig sütöm.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése