Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is:Heni kedvence

Heni kedvence



Hozzávalók

  • elkészítés:80 - 90 perc
  • nehézség:könnyű
  • sütési hőfok:nincs megadva
  • sütési idő:nincs megadva
Heni kedvence
 
kezdőknek is könnyű!
  • 10 tojás
    70 dkg cukor
    40 dkg darált dió
    egy maréknyi darabos dió
    1/2 cs sütőpor
    30 dkg Rama

Elkészítés

 A tojások fehérjéjét 30 dkg cukorral kemény habbá verjük.
1.A tojások fehérjéjét 30 dkg cukorral kemény habbá verjük.
 Mikor már kemény a hab, (én úgy szoktam ellenőrizni, hogy felfordítom a tálat és már nem folyik ki ha forgatom, akkor jó), majd belekeverjük a darált diót és a sütőport óvatosan, hogy ne törjön a hab.
2.Mikor már kemény a hab, (én úgy szoktam ellenőrizni, hogy felfordítom a tálat és már nem folyik ki ha forgatom, akkor jó), majd belekeverjük a darált diót és a sütőport óvatosan, hogy ne törjön a hab.
 Tepsi hátára sütőpapírt teszünk és a massza egy harmadát rákenjük. Ezt még kétszer megismételjük.
3.Tepsi hátára sütőpapírt teszünk és a massza egy harmadát rákenjük. Ezt még kétszer megismételjük.
 A tojássárgákat 30 dkg cukorral kikeverjük, majd gőz fölött, állandóan keverve sűrű krémet főzünk. Ha kihűlt, 30 dkg kikevert vajat vagy sütőmargarint keverünk hozzá.
4.A tojássárgákat 30 dkg cukorral kikeverjük, majd gőz fölött, állandóan keverve sűrű krémet főzünk. Ha kihűlt, 30 dkg kikevert vajat vagy sütőmargarint keverünk hozzá.
 A lapokat a krémmel megkenjük és egymásra tesszük.
5.A lapokat a krémmel megkenjük és egymásra tesszük.
 10 dkg cukrot lassú tűzön karamellizálunk és belekeverjük a  darabos diót. Sütőpapírra öntjük és hagyjuk kihűlni. Apróra törjük és megszórjuk vele a tésztát.
6.10 dkg cukrot lassú tűzön karamellizálunk és belekeverjük a darabos diót. Sütőpapírra öntjük és hagyjuk kihűlni. Apróra törjük és megszórjuk vele a tésztát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése