Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is:Almáskenyér

Almáskenyér


Hozzávalók

  • elkészítés:40 - 45 perc
  • nehézség:könnyű
  • sütési hőfok:150-170 ℃
  • sütési idő:25-30 perc
Almáskenyér
 
kezdőknek is könnyű!
  • 50 dkg reszelt alma
    15 dkg sima liszt
    15 dkg rétesliszt
    3 db tojás
    20 dkg porcukor
    1-2 csomag van. cukor
    7 ek. olvasztott zsír vagy Rama
    2 cs sütőpor (24 g. én kimérem, mert foszfátmentest használok)
    2 kk. őrölt fahéj
    csipet só

Elkészítés

A lisztekbe teszem a sütőport, a fahéjat és a pici sót, majd elegyítem.
1.A lisztekbe teszem a sütőport, a fahéjat és a pici sót, majd elegyítem.
A tojásokat a porcukorral, a van. cukorral, a nem meleg olvasztott zsírral vagy sütőmargarinnal habosra keverem.
2.A tojásokat a porcukorral, a van. cukorral, a nem meleg olvasztott zsírral vagy sütőmargarinnal habosra keverem.
Hozzáadom a lazán kinyomkodott reszelt almát.
3.Hozzáadom a lazán kinyomkodott reszelt almát.
Végül a lisztkeveréket is hozzáadom és sütőpapíros tepsibe simítom.
4.Végül a lisztkeveréket is hozzáadom és sütőpapíros tepsibe simítom.
A tepsit 175 fokra előmelegített sütőbe tolom, 10 perc után 150 fokra mérsékelem és 25 percig sütöm.
5.A tepsit 175 fokra előmelegített sütőbe tolom, 10 perc után 150 fokra mérsékelem és 25 percig sütöm.
A kihűlt süti széleit levágom, úgy szeletelem, ahogy akarom. A tésztát süthetem tortaformában is. Úgy lehet kezelni mint egy tortát, tehát tölthető és bevonható bármilyen krémmel, vagy lekvárral.
6.A kihűlt süti széleit levágom, úgy szeletelem, ahogy akarom. A tésztát süthetem tortaformában is. Úgy lehet kezelni mint egy tortát, tehát tölthető és bevonható bármilyen krémmel, vagy lekvárral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése