Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is:Képviselőfánk

Képviselőfánk


Hozzávalók

  • elkészítés:80 perc
  • nehézség:könnyű
  • sütési hőfok:210 ℃
  • sütési idő:30 perc
Képviselőfánk

 
kezdőknek is könnyű!
  • Eszközigény: keverőtál, 2 közepes lábas, fakanál, sütőpapír
  • Hozzávalók: (12 db lesz belőle)
  • a krémhez: 1 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding Vanília
    1 evőkanál Rama
    cukor
    1 csomag Dr. Oetker Vanillincukor
  • a fánkhoz: 1,5 dl víz
    20 dkg Rama
    15 dkg liszt
    6 tojás
    1 csipet só
  • a tepsi kikenéséhez: Rama, liszt
  • a kenéshez: 1 tojás
  • a tetejére: 3 dl tejszín
    1 csomag Dr. Oetker Vanillincukor
    1 teáskanál cukor
    1 csomag Habfixáló

Elkészítés

A vizet a margarinnal felforraljuk. Csipetnyi sóval ízesítjük, és amikor a margarin elolvadt, a lisztet beleszórjuk. Állandóan kevergetve addig (2-3 percig) főzzük, amíg a tészta az edény falától elválik.
1.A vizet a margarinnal felforraljuk. Csipetnyi sóval ízesítjük, és amikor a margarin elolvadt, a lisztet beleszórjuk. Állandóan kevergetve addig (2-3 percig) főzzük, amíg a tészta az edény falától elválik.
Ekkor a tűzről lehúzzuk, és a tojásokat egyenként beleütve jól kidolgozzuk.
2.Ekkor a tűzről lehúzzuk, és a tojásokat egyenként beleütve jól kidolgozzuk.
A masszából, egy sütőpapírral bélelt tepsibe, egymástól 3 cm távolságra egyforma, kb. pingponglabda-nagyságú gömböket formálunk kanállal. (Vigyázat, megnő a négyszeresére!) A masszából, egy sütőpapírral bélelt tepsibe, egymástól 3 cm távolságra egyforma, kb. pingponglabda-nagyságú gömböket formálunk kanállal. (Vigyázat, megnő a négyszeresére!)
3.A masszából, egy sütőpapírral bélelt tepsibe, egymástól 3 cm távolságra egyforma, kb. pingponglabda-nagyságú gömböket formálunk kanállal. (Vigyázat, megnő a négyszeresére!)
4.A tetejüket felvert tojással megkenjük, és a tepsit előmelegített sütőbe toljuk. Nagy lángon (210 °C) kb. 10 percig, majd a lángot közepesre mérsékelve (170 °C) további 15 percig sütjük. Közben, főleg az első negyed órában a sütőajtót nem nyitjuk ki, egyébként összeesik. Amikor elkészült, a sütőt lezárjuk, a fánkocskákat még 5-10 percig szárítjuk.
5.Amíg sül a fánk, a tasakon található leírás szerint elkészítjük a krémet. Ha kész belekeverünk egy nagy evőkanál margarint. Miközben hűl, kb. 5 percenként megkeverjük, nehogy "bőrös" legyen.
6.A hideg tejszínhez hozzáadjuk a cukrot, és a habfixáló csomagolásán található utasítás szerint felverjük.
7.A kihűlt fánkok tetejéről egy kalapot levágunk. Az alsó részbe vaníliakrémet kanalazunk, majd a cukrozott tejszínhabot rápúpozzuk (nyomózsákból a legszebb) és a kalapot ráillesztjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése