Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is: Meggyes túrótorta

Meggyes túrótorta

Hozzávalók

  • elkészítés:70 perc
  • nehézség:könnyű
  • sütési hőfok:175 ℃
  • sütési idő:30 perc
Meggyes túrótorta
 
kezdőknek is könnyű!
  • Eszközigény: 2 keverőtál, lábos, habverő vagy robotgép, gyümölcstorta-forma
  • a piskótához: 10 dkg Rama
    20 dkg cukor
    4 tojás
    2 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
    15 dkg liszt
  • a krémhez: 20 dkg túró
    5 dkg porcukor
    1 csomag Dr. Oetker Vanillincukor
    1 citrom reszelt héja
    2 dl tejszín
    1 tasak Dr. Oetker Habfixáló
  • a tetejére: 1 csomag Őrölt Zselatin
    30 dkg meggy (konzerv és fagyasztott is lehet, kb)

Elkészítés

1.A tortaalap: A sütőt 175 °C-ra előmelegítjük.
2.Margarinnal kikenjük és kilisztezzük a tortaformát.
A margarint a porcukorral simára keverjük, majd a fenti sorrendben egyenként beledolgozzuk a többi hozzávalót is.
3.A margarint a porcukorral simára keverjük, majd a fenti sorrendben egyenként beledolgozzuk a többi hozzávalót is.
4.A tésztát sütőformába kanalazzuk, előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy kész van-e.
5.Sütőrácsra borítjuk, hagyjuk kihűlni.
A krém: 
A tejszínből kemény habot verünk a cukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal és a habfixálóval.
6.A krém: A tejszínből kemény habot verünk a cukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal és a habfixálóval.
A tejszínt óvatosan beleforgatjuk a túróba. Majd a krémet a piskótára kenjük.
7.A tejszínt óvatosan beleforgatjuk a túróba. Majd a krémet a piskótára kenjük.
8.A teteje: Elosztjuk a gyümölcsöt a torta tején, elkészítjük a zselatint a csomagolásán található leírás szerint, és a tetejére kanalazzuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése