Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is:Gyümölcstorta

Gyümölcstorta


Hozzávalók

  • elkészítés:70 perc
  • nehézség:könnyű
  • sütési hőfok:175 ℃
  • sütési idő:30 perc
Gyümölcstorta
 
kezdőknek is könnyű!
  • Eszközigény: keverőtál, habverő vagy robotgép, gyümölcstorta-forma
  • a piskótához: 10 dkg Rama
    20 dkg cukor
    4 tojás
    2 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
    15 dkg liszt
  • a krémhez: 1 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding Vanília
    cukor
    5 dl tej
  • a tetejére: 1 csomag Őrölt Zselatin
    30 dkg gyümölcs (kb)

Elkészítés

1.Ha konzerv gyümölcsből (pl. barack) készítjük a tortát, szűrőbe öntjük és lecsepegtetjük. Ezeket nem kell külön cukrozni, mert sziruppal történt a tartósításuk. Ha leves gyümölcsöt teszünk rá (pl. eper, málna, szeder, kivi, stb.), ezeket megmossuk, megszórjuk kb. egy evőkanál cukorral, és egy szűrőben hagyjuk lecsepegni. Ha barnulásra hajlamos gyümölcsöt használunk (pl. banán) azt csak az utolsó pillanatban vágjuk fel, mielőtt elkészítenénk a zselatint.
2.A piskóta: A sütőt 175 °C-ra előmelegítjük
Margarinnal kikenjük és kilisztezzük a tortaformát.Margarinnal kikenjük és kilisztezzük a tortaformát.
3.Margarinnal kikenjük és kilisztezzük a tortaformát.
4.A margarint a porcukorral simára keverjük, majd a fenti sorrendben egyenként beledolgozzuk a többi hozzávalót is.
A tésztát sütőformába kanalazzuk, előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy kész van-e.
5.A tésztát sütőformába kanalazzuk, előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy kész van-e.
6.Sütőrácsra borítjuk, hagyjuk kihűlni.
7.A krém és a teteje: A pudingot a tasakon található leírás szerint elkészítjük. Hűlés közben kb. 5 percenként átkeverjük, hogy ne legyen R22;bőrösR21; a teteje. Ha langyos (benne tudjuk tartani az ujjunkat, anélkül, hogy megégetné azt), a tortára borítjuk.
8.Ha teljesen kihűlt és megszilárdult a krém, elrendezzük rajta a gyümölcsöt. A zselatint a tasakon található leírás szerint elkészítjük és bevonjuk vele a gyümölcsöket. Gyorsan kell dolgozni, mert hamar megköt a máz és precízen, mert pl. a banán megbarnul, ahol nem érte a zseléfürdő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése