Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 9., vasárnap

Föző iskola - panír elkészítése

A panírozás

A bundázás során a hús tulajdonképpen saját gőzében párolódik a bundán belül. Éppen ezért sokat javíthatunk rajta, ha a húsokat előbb fűszerezzük - esetleg pár órával a sütés előtt - és utána bundázzuk. A bundázás egyik általános módszere a panírozás. Hagyományosan rántott húsnak hívják, az étlapokon bécsi szelet néven szerepel.

A panír elkészítése

A húst szeleteljük, kiklopfoljuk, fűszerezzük. A szélét bevagdossuk, hogy sülés közben ne ugorjon össze. A szeleteket először lisztbe majd felvert tojásba forgatjuk. Vannak, akik nem a húst, hanem a tojást fűszerezik. Végül zsemlemorzsába forgatjuk, és hirtelen kisütjük.

Rántott hús, rántott sajt, rántott gomba

Rántani nem csak húst hanem sajtot, gombát, karfiolt, brokkolit, , tököt, cukkinit, almát, krumpli- és hagymakarikákat is szoktak. Előfőzött zöldbabot is kiránthatunk, ha egy edényben lisztel összerázzuk, szűrőkanállal átmerjük a tojásba, majd onnan a zsemlemorzsába, amivel szintén összerázzuk. Végül a szűrőkanállal a forró zsiradékba tesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése