Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 9., vasárnap

Föző iskola - habarás

A habarás

A magyar konyha egyik hagyományos sűrítési eljárása. Jellemzője hogy a lisztet nem pörkölik, nem keletkezik pörzsanyag. Emiatt a diétás étrendeben is alkalmazható.

Az egyszerű habarás

Az egyszerű habarás esetében vízben vagy az ételből kimert, kicsit lehűtött főzőlében csomómentesen elkeverjük a lisztet, hozzákeverünk valamennyit  a meleg főzőléből és állandó keverés mellett a forrásban lévő ételhez keverjük. Elsősorban főzelékek sűrítéséhez alkalmazzuk.

A finom habarás

A finom habarás a fentiekhez képest azzal a különbséggel készül, hogy a lisztet tejföllel, kefirrel, joghurttal vagy főzőtejszínnel keverjük el. A finom habarás így nem csak sűrít, de meghatározza az étel ízvilágát is és növeli annak tápértékét. Fontos, hogy a habaráshoz először keverjünk a meleg főzőléből, mert különben kicsapódhat a fehérjetartalma. A finom habarás bármelyik változata alkalmazható főzelékekhez. A tejfölös habarás elengedhetetlen hozzátartozója a - bármilyen húsból készült  - paprikásnak. Tejszínes habarás elsősorban a fiatalabb és soványabb húsokból (borjú, bárány, nyúl) készült paprikásokba illik. Joghurtos és kefires habarással a legkölönbözőbb húsos-zöldséges ragukat sűríthetjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése