Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. december 6., kedd

Mandulás linzer

glittermaniaúsvéti linzer

  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg darált mandula
  • fél csomag sütőpor
  • 4 evőkanál cukor
  • 1 tojás
  • 25 dkg olvasztott margarin
  • 1 kk mandula aroma
A hozzávalókat összegyúrom, egy nagyon lágy tészta lesz, kis cipót formázok belőle és beteszem a hűtőszekrénybe. Kb fél óra alatt kellőképpen lehűl és megszilárdul ahhoz, h dolgozni lehessen vele, de akár egész éjszakára is bent maradhat. Enyhén lisztezett deszkán kb 3 mm vékonyra nyújtom, majd tetszőleges formákat szaggatok belőle, némelyiknek a közepét is kiszúrom. Célszerű, h ugyanannyi lyukas és nem lyukas legyen az egyes formákból :) Előmelegített sütőben 3/4 lángon (nagy és közepes között) 10-12 perc alatt szép világosbarnára sül. Ha kihűlt lekvárral összeragasztok egy teli és egy lyukas alakzatot, majd porcukorral meghintem. Érdemes pár órát várni fogyasztás előtt, mert akkor a linzertészta kicsit beszívja a lekvárt és jó puha lesz.
Őszibarack, eper és meggy lekvárt használtam, szerintem a meggyes volt a legjobb, de aki nem szereti a savanyút, választhatott a másikból ;) És gyönyörű színük lett!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése