Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. december 6., kedd

Csokis fánk

Hozzávalók:
  • 1 kg liszt
  • 6 dkg cukor
  • 5 dkg vaj
  • 1 élesztő
  • 1 dkg só
  • 4 tojás
  • 6 dl tej
  • olaj a sütéshez
Elkészítés:
1 dl tejet egy kk cukorral meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt. A lisztet egy nagy tálba szitáljuk, beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk a sót, a cukrot, majd a felfutott élesztőt és a tejet. Én a kézi robotgép “csavaros” fejét használva dagasztom. Ha összeáll, akkor adjuk hozzá a lágy margarint. A végén én kézzel még simára dagasztom. Akkor jó, ha elválik az edény falától, illetve a kezünktől. Elég lágy tészta lesz. Majd 1 órát langyos helyen, letakarva pihentetjük. Lisztes táblára borítjuk, elnyújtjuk ujjnyi vastagra. A legnagyobb kör szaggatóval szaggatjuk. A tésztát nem szabad többször átgyúrni, így a szaggatásnál keletkezett “füleket” behajtjuk a következőbe. Szépen sorba kell menni. Ha kiszaggattuk konyharuhával letakarjuk és míg az olaj felforrósodik pihenni hagyjuk. A fánkok közepébe ujjunkkal mélyedést csinálunk és a lisztes felével lefelé tesszük a forró olajba. Fedő alatt sütjük az első oldalát, majd megfordítjuk és fedő nélkül a másikat. Nem kell sok idő neki!
Én úgy tanultam, hogy a hozzávalóknak langyosnak kell lenniük. Azt is mondják, hogy a fehérjét nem szabad beletenni. Ha így próbálkozunk, akkor elég kevesebb tej is, mert tényleg nagyon lágy lesz a tészta, szinte nem is kell nyújtani. Én mindkét módon sütöttem már, fehérje nélkül másnap is gyenge marad az az egy darab amit már tényleg nem tud senki megenni aznap :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése