

Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)
Szia Kedves látogató!
Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!
Már csak azért sem, mert ingyenes!!!
És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...
Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:
http://kmdholding.com/huittxq
Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com
Scharlotte online Dívatárú

Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:
Link

Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

2011. november 17., csütörtök
Túró rudi fagyi
Hozzávalók:
250 g túró
80 g tejföl
100 g krémsajt (pl. philadelphia)
120 g natur joghurt
fél citrom reszelt héja és leve
60 g cukor
1 kk vaníliaaroma (elhagyható)
Mindent egy tálba mérünk és botmixerrel simára turmixoljuk. Egy műanyag dobozba öntjük, mélyhűtőbe tesszük, majd kb félóránként kivesszük és villával alaposan átkeverjük. Ezt eljátsszuk 3-4x, aztán formába öntjük a fagyit és hagyjuk megdermedni.
A legjobb akkor lesz, ha - amikor már megfagyott, és végre megennénk, egy kis olvasztott csokival is megküldjük.


Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése