Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 28., hétfő

Madártej

Ifjúságom kedvelt édessége volt a madártej, ami eredetileg egy francia desszert. Mostanság nem valami divatos édesség, pedig egyszerű, gyorsan elkészíthető, ízletes és tápláló és persze nagyon finom. Gyerekkorunkban főleg akkor készített nekünk édesanyám, amikor az influenzától ágyban fekvő betegek voltunk, hogy gyorsabban meggyógyuljunk. Lábadozó beteg ismerőseinknek is ezt vittünk befőttesüvegben a látogatáskor, hiszen ebben a vaniliás édességben minden benne van, ami a gyógyuláshoz kell, fehérje, cukor, sok folyadék, protein, vitamin, ásványi anyagok.
Hozzávalók: 
  • 6 dl tej
  • 6 db tojás
  • 3 evőkanál kristálycukor
  • 2 evőkanál porcukor
  • 2 vaniliáscukor
  • csipet só
A tejet feltettem melegedni 1 csomag vaniliáscukorral és egy csipet sóval.
A tojások kettéválasztottam, két tálba tettem.
A sárgákhoz hozzákevertem 1 csomag vaniliáscukrot és a 3 evőkanál kristálycukrot és jól összekevertem, félretettem.
A tojások fehérjéhez hozzátettem 2 evőkanál porcukrot és kemény habbá vertem fel. Közben a tej is felforrt. Evőkanállal megfőztem a tejben a habgaluskákat. Egyszerre 3 darabot főztem, ennyi fért el egyszerre a tej felszínén úgy, hogy főzés közben növekedni tudjon. Kb. 1 percig fő, mert mindkét oldalát meg kell fözni. Szűrőlapáttal egy nagy üvegtálba szedtem ki őket addig, amíg mind kifőtt.
Amikor már minden habgaluska kifőtt, a tejet levettem a tűztől és hozzákevertem a jól kikevert tojássárgákat, visszatettem a tűzhelyre és állandó keverés közben felforraltam, majd ráöntöttem a krémet a habgaluskákra és fogyasztásig jól lehűtöttem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése