Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 11., péntek

Csokoládés kenyér parfé

Csokoládés kenyér parfé


Egy ötletes rétegelt desszert az umbrai konyhából
Hozzávalók 6 személyre: 
-          8 dkg apróra vágott keserű vagy félédes csokoládé
-          8 szelet héj nélküli fehér kenyér (kb. 1 cm vastag)
-          1 / 2 csésze frissen főzött kávé
-          2 evőkanál rum
-          2 evőkanál cukor
-          1 1 / 2 csésze hideg tejszín
-          1 csésze szeletelt, pirított mandula vagy dió.
Ajánlott felszerelés: 
-          magas falú tálca vagy tepsi,
-          mérőpohár
-          6 db parfé pohár, lehetőleg buborék alakú

Elkészítés:
1.  Az apróra vágott csokoládét gőz fölött megolvasztjuk (nem forrásban lévő)  Amikor a csokoládé kezd
olvadni, keverjük addig, míg teljesen sima nem lesz és melegen tartjuk.
2. A szelet kenyereket szorosan egymás mellé a tálcára vagy a tepsibe rakjuk.
3.  A meleg kávét a mérőpohárba öntjük, hozzáadjuk a rumot és a cukor, keverjük, amíg a cukor feloldódik, majd keverjük hozzá az olvasztott csokoládé felét, és öntsük rá kenyér szeletekre. Majd megfordítjuk a kenyérszeleteket, hogy a másik odalát is átjártja a csokoládé, és várunk pár percig.
4. A tejszínt kézzel vagy elektromos habverővel felverjük.
Ezután jön a parfé összerakása:
Vágjuk a kenyeret  darabokra, rétegezzünk a poharak aljába egy sort, azután kaparjuk fel a fel nem szívódott csokoládéöntetet a tálcáról és szórjuk a poharakba ezt is. Ezután egy réteg tejszínhab, és a csokoládé másik feléből egy adag következik. A tetejére szórjuk pirított mandulát vagy diót.
Ez a desszert akkor a legjobb, ha azonnal kínáljuk, míg az olvasztott csokoládé meleg és folyós.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése