Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 11., péntek

Csokis Mignon

Csokis Mignon


elkészítés 

  1. A 3 tojássárgáját kikeverjük a 3 ek cukorral, és hozzáadjuk a 3 ek lisztet. Ezután összekeverjük a tojáshabbal. Kb. 20 perc alatt készre sütjük a piskótatésztát.
  2. A 3 dl tejből, 4 ek daralisztből, vaníliás cukorból és 2 ek cukorból pépet főzünk. Ha kihűlt, hozzáadjuk a citromlevet és héjat.
  3. A készre sült tésztából kis karikákat formázunk, és az egyharmadára rákenjük a krém felét, majd teszünk rá egy réteg piskótakarikát, majd arra is krém kerül, majd újra piskóta.
  4. A fondant-hoz 1 dl vizet felteszünk főni, belekeverjük a mézet, vajat, annyi cukrot, hogy kissé szilárd, de még folyós állagú legyen, és utoljára a zselatinport.
  5. A kis piskótás, krémes sütik felét belemártjuk. A fondant-ból egy keveset félreteszünk. A kimaradt fondant-hoz hozzáadunk 1 ek kakaóport, majd a még kimaradt sütiket ebbe mártjuk bele.
  6. A fehér sütikre rácsepegtetünk egy kevés csokis fondant-t, a csokisakra pedig egy kevés fehére

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése