
Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)
Szia Kedves látogató!
Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!
Már csak azért sem, mert ingyenes!!!
És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...
Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:
http://kmdholding.com/huittxq
Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com
Scharlotte online Dívatárú

Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:
Link

Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.



2011. november 17., csütörtök
Citromos keksz
Hozzávalók:
340 g vaj
3 citrom reszelt héja
90 ml citromlé
325 g cukor
1 tk vaníliakivonat (aroma)
1,5 db tojás (75 g)
480 g liszt
1,5 tk sütőpor
0,5 tk só
1. A citromlevet egy kis edényben felforraljuk, lehúzzuk a tűzről, belerakjuk a vaj felét és addig kevergetjük, míg sima krém lesz.
2. A vaj másik felét habosra verjük a cukorral, a citromhéjjal és a vaníliával, majd jöhet a tojás, a citromos vaj és ezt így együtt jól elkeverjük. Hozzákeverjük a lisztet, a sütőport és a sót és simára keverjük. Az egész mehet a hűtőbe, minimum 1 órára.
3. Ha letelt az idő, előkészítünk 2-3 tepsit, amibe sütőpapírt rakunk. A sütőt 180 fokra melegítjük, és elővesszük a hűtőből a masszát.
4. Golyókat formázunk belőle, a sütőpapíros tepsire helyezzük őket (egymástól távol) és tenyérrel, vagy egy pohár talpával ellapítjuk a golyókat.
5. 8-10 percig sütjük. Ezt az első tepsinél kell kitapasztalni. Figyelni kell kb 6 perc elteltével, hogy mikor kezd barnulni a széle. Na akkor kell abbahagyni a sütést. A Makka féle magasabb hőfok és 11 perc sütés nekem nagyon sok volt, ezért lett 180 fok és kb 8 perc.
Én nagyon sokat sütöttem, ezért egyből leszedtem a tepsiről a kekszeket, egy sima fém lapáttal alányúltam és nem lett semmi baja. De ha nincs ilyen kényszer, akkor lehet hagyni a tepsin kihűlni.
(kb. 90 db-hoz elegendő)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése