
Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)
Szia Kedves látogató!
Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!
Már csak azért sem, mert ingyenes!!!
És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...
Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:
http://kmdholding.com/huittxq
Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com
Scharlotte online Dívatárú

Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:
Link

Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.



2011. november 17., csütörtök
Cantuccini
Hozzávalók:
7,5 dkg mogyoró
12,5 dkg rétesliszt
7,5 dkg cukor
1 tojás
5 g sütőpor
A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk és félretesszük.
A hozzávalókat összegyúrjuk, a tésztából (lisztezett deszkán) nagyjából 4-5 centi vastag rudakat sodrunk (nekem igencsak nehezen állt össze, nem egy klasszikus sodorható téma). A sütőpapíros tepsire helyezzük, ha kell, ott még egyengetjük a rudat.
30 percig sütjük, ekkor kivesszük és a félkész rudakat egy éles késsel kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Közben a sütő hőmérsékletét levesszük 140 fokra, és amíg szeleteljük a rudat, nyitva is hagyjuk a sütő ajtaját, hogy le tudjon hűlni. A szeleteket elfektetjük a sütőpapíros tepsin, visszatesszük a sütőbe, sütjük 10 percig, majd átforgatjuk a szeleteket és további 10 percig sütjük. Ez már igazából szárítás, ettől lesz jó roppanós kétszersültszerű.
Zárt dobozban tárolhatjuk, ha marad.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése