Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is:Meggyes lepény

Meggyes lepény


Hozzávalók

  • elkészítés:2 - 10 perc
  • nehézség:normál
  • sütési hőfok:170 ℃
  • sütési idő:40 perc
Meggyes lepény
 
kezdőknek is könnyű!
  • A tésztához 35 dkg liszt
    25 dkg Rama
    2 dkg élesztő
    1 dl tej
    1 tojássárgája
    2 evőkanál cukor
    csipet só
  • A töltelékhez 1 kg magozott meggy
    10 dkg cukor
  • A kenéshez 1 tojásfehérje
  • A szóráshoz 1 evőkanál zsemlemorzsa
    1 zacskó vaníliás cukor
    1 teáskanál őrölt fahéj

Elkészítés

 A meggyet keverjük el a cukorral egy tálban. Az élesztőt morzsoljuk bele a langyos tejbe, amibe kevés cukrot szórunk. A lisztet a Ramával, a sóval, a maradék cukorral és a tojássárgával elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a közben felfuttatott élesztős tejet és annyi vízzel gyúrjuk össze, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Kettévesszük és hűtőbe tesszük 1 órára. Utána kinyújtjuk tepsi méretűre mindkettőt.
1.A meggyet keverjük el a cukorral egy tálban. Az élesztőt morzsoljuk bele a langyos tejbe, amibe kevés cukrot szórunk. A lisztet a Ramával, a sóval, a maradék cukorral és a tojássárgával elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a közben felfuttatott élesztős tejet és annyi vízzel gyúrjuk össze, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Kettévesszük és hűtőbe tesszük 1 órára. Utána kinyújtjuk tepsi méretűre mindkettőt.
 Az egyik lapot Ramával kikent és liszttel megszórt tepsibe tesszük. Megszórjuk zsemlemorzsával és rászórjuk a lazán kinyomkodott cukros meggyet. A vaníliás cukrot összekeverjük a fahéjjal és meghintjük vele a meggyet. Beborítjuk a másik tésztalappal. Megkenjük tojásfehérjével, villával megszurkáljuk és hideg sütőbe tesszük. 170 fokon, kb. 40 perc alatt megsütjük.
2.Az egyik lapot Ramával kikent és liszttel megszórt tepsibe tesszük. Megszórjuk zsemlemorzsával és rászórjuk a lazán kinyomkodott cukros meggyet. A vaníliás cukrot összekeverjük a fahéjjal és meghintjük vele a meggyet. Beborítjuk a másik tésztalappal. Megkenjük tojásfehérjével, villával megszurkáljuk és hideg sütőbe tesszük. 170 fokon, kb. 40 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése