Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is:Fahéjas zabpelyhes tallér

Fahéjas zabpelyhes tallér

Hozzávalók

  • elkészítés:25 perc
  • nehézség:könnyű
  • sütési hőfok:175 ℃
  • sütési idő:15 perc
Fahéjas zabpelyhes tallér
 
kezdőknek is könnyű!
  • 15 dkg zabpehely (vagy zabpehely alapú müzli)
    15 dkg puha Rama
    10 dkg cukor
    10 dkg finomliszt
    1 tojás
    1/2 teáskanál őrölt fahéj
    1/2 teáskanál szódabikarbóna
    1 csipet só
    10 dkg tejcsokoládé, kockákra vágva
  • Eszközigény 1 keverőtál, sütőpapír, robotgép, fakanál

Elkészítés

1.Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra.
A margarint robotgéppel habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást.A margarint robotgéppel habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást.
2.A margarint robotgéppel habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojást.
Egy másik tálba tegyük bele a többi hozzávalót és keverjük össze.
3.Egy másik tálba tegyük bele a többi hozzávalót és keverjük össze.
Egy fakanállal dolgozzuk össze a két tál tartalmát.
4.Egy fakanállal dolgozzuk össze a két tál tartalmát.
Sütőpapírra egy kanál segítségével egymástól kb. 4 centire pottyantsunk kis gombócokat és süssük kb. 15 percet. Amikor készen vannak, még puhák, de ahogy kihűlnek, megszilárdulnak, és ropogósak lesznek.
5.Sütőpapírra egy kanál segítségével egymástól kb. 4 centire pottyantsunk kis gombócokat és süssük kb. 15 percet. Amikor készen vannak, még puhák, de ahogy kihűlnek, megszilárdulnak, és ropogósak lesznek.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése