Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is: Sajtos, ropogós aprósüti

Sajtos, ropogós aprósüti



Hozzávalók

  • elkészítés:60 perc
  • nehézség:normál
  • sütési hőfok:160 ℃
  • sütési idő:30 perc
Sajtos, ropogós aprósüti
 
kezdőknek is könnyű!
  • 60 dkg liszt
    1 kocka Rama
    1 tojássárgája
    15 g szalakáli

    200 g tejföl (kb)
  • Tetejére 1 tojásfehérje
    reszelt sajt

Elkészítés

1.A hozzávalókat rakjuk egy nagy tálba és gyúrjuk össze.
 Nyújtsuk ki a tésztát, kenjük meg tojásfehérjével és szórjuk meg reszelt sajttal. Perecszaggatóval szaggassunk kis pereceket belőle.
2.Nyújtsuk ki a tésztát, kenjük meg tojásfehérjével és szórjuk meg reszelt sajttal. Perecszaggatóval szaggassunk kis pereceket belőle.
 A pereceket rakjuk sütőpapírral kibélelt gáztepsibe és előmelegített sütőben 160 C-on 30 percig süssük.
3.A pereceket rakjuk sütőpapírral kibélelt gáztepsibe és előmelegített sütőben 160 C-on 30 percig süssük.
 A perecekből maradt kis háromszögeket tegyük félre. A megmaradt tésztát gyúrjuk össze és nyújtsuk ki újra. Kenjük meg tojásfehérjével és szórjuk meg sajttal.
4.A perecekből maradt kis háromszögeket tegyük félre. A megmaradt tésztát gyúrjuk össze és nyújtsuk ki újra. Kenjük meg tojásfehérjével és szórjuk meg sajttal.
 A kinyújtott tésztát késsel vágjuk kis darabokra.
5.A kinyújtott tésztát késsel vágjuk kis darabokra.
 Ezeket is tegyük tepsibe és süssük ki őket.
6.Ezeket is tegyük tepsibe és süssük ki őket.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése