Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is: Márvány muffin/kuglóf

Márvány muffin/kuglóf


Hozzávalók

  • elkészítés:40 perc
  • nehézség:könnyű
  • sütési hőfok:175 ℃
  • sütési idő:25 perc
Márvány muffin/kuglóf
 
kezdőknek is könnyű!
  • Eszközigény: keverőtál, kis lábas, habverő vagy robotgép, sütőforma (papírkosarak, a muffin formához)
  • A süteményhez: 10 dkg puha Rama
    10 dkg porcukor
    1 csomag Dr. Oetker Vanillincukor
    1-2 csepp rumaroma
    3 tojás
    2 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
    15 dkg liszt
    2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
    Rama és liszt a forma kikenéséhez, ha kuglófformában sütjük.

Elkészítés

1.A sütőt 175 °C-ra előmelegítjük.
2.Ha kuglófot sütünk, kikenjük a formát Ramával és kilisztezzük. Ha muffin lesz belőle kibéleljük a forma mélyedéseit a papírkosarakkal.
 A Ramát a porcukorral simára keverjük, majd a fenti sorrendben a kakaópor kivételével egyenként beledolgozzuk a többi hozzávalót is.  A Ramát a porcukorral simára keverjük, majd a fenti sorrendben a kakaópor kivételével egyenként beledolgozzuk a többi hozzávalót is.  A Ramát a porcukorral simára keverjük, majd a fenti sorrendben a kakaópor kivételével egyenként beledolgozzuk a többi hozzávalót is.
3.A Ramát a porcukorral simára keverjük, majd a fenti sorrendben a kakaópor kivételével egyenként beledolgozzuk a többi hozzávalót is.
 A tészta felét a sütőformába kanalazzuk, a másik felébe belekeverjük a kakaóport és azt is a formába töltjük. 12 mélyedéses muffin formánál 1-1 teáskanál jut mindegyik tésztából a papírkosarakba.
4.A tészta felét a sütőformába kanalazzuk, a másik felébe belekeverjük a kakaóport és azt is a formába töltjük. 12 mélyedéses muffin formánál 1-1 teáskanál jut mindegyik tésztából a papírkosarakba.
 A kanál nyelével kicsit megkeverjük a tésztát, hogy
5.A kanál nyelével kicsit megkeverjük a tésztát, hogy "márványos" legyen.
6.Előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy kész van-e.
 A csokoládét három evőkanál vízzel gőz felett simára keverjük és bevonjuk vele a süteményt.  A csokoládét három evőkanál vízzel gőz felett simára keverjük és bevonjuk vele a süteményt.
7.A csokoládét három evőkanál vízzel gőz felett simára keverjük és bevonjuk vele a süteményt.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése