Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 22., szombat

Balatoni töltött hideg fogas

kisebb normál nagyobb

Finom halas receptek karácsonyra

Ha karácsony, akkor biztos, hogy a menüben szerepel a hal. Ízletes és különleges fogások a Balatonról, hogy egy kis hazaival ünnepeld a karácsonyt.

Balatoni töltött hideg fogas

Hozzávalók:
  • egy fogas
  • fogashús
  • hámozott mandula
  • vöröshagyma
  • sárgarépa
  • petrezselyemgyökér
  • aszpik
  • tejszínhab
  • főtt rákolló és -farok
  • 3 tojás
  • petrezselyemzöld
  • pisztácia
  • citrom
  • babérlevél
  • friss tárkony
  • szürke orosz kaviár
  • őrölt fehérbors
  • egész bors
  • szerecsendió
  • fürjtojás
  • salátalevél
A fogast bő hideg vízben mosd meg, azután egy éles késsel vágd fel a hátát (a fejétől a farkáig), és a gerinccsontját a béllel együtt távolíts el. A hasüreget hideg vízzel jól mosd ki, és száríts le. A fogas színhúst daráld finomra, majd helyezd keverőedénybe, ezután adj hozzá felvert tejszínhabot, metéltre vágott, hámozott mandulát, hámozott pisztáciát, és add hozzá a főtt rákfarkot és az ollót. Lazán keverd össze, majd add hozzá a tojásokat. Sózd, borsozd, ízesítsd reszelt szerecsendióval és finomra vágott petrzselyemzölddel. A tölteléket töltsd a fogas felvágott hasüregébe, cérnával varrd be, majd csomagold celofánba. Az így előkészített fogast tedd zöldséggel, babérlevéllel, vöröshagymával, citrommal, tárkonnyal és egész borssal ízesített főzőlébe, és kb. 1,5- 2 óra alatt gyöngyöző forrással főzd készre. Ha kész, a főzőlevében hagyd kihűlni, előhűtött halastálon tálald. Díszítsd főtt rákhússal, kaviárral, fürjtojással és salátalevéllel. Olvasztott, lehűtött aszpikkal fényezd. Tartár vagy sherry-mártást adj hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése