Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2012. január 11., szerda

Valentin napi oroszkrém torta

Valentin napi Oroszkrém torta
Hozzávalók: 5db tojás, 20dkg porcukor, 12dkg rétesliszt, 3dkg étkezési keményítő, 1/2 dl rum.
A kakaós krémhez: 2,5dl habtejszín, 2 dkg kakaópor, 2 ek. kristálycukor
A díszítéshez: 3 dl habtejszín, 1 tasak vaníliás cukor, 10 dkg rózsaszín marcipánmassza.

Egy nappal korábban főzzük fel a kakaós krémhez a tejszínt a cukorral és a kakaóporral állandó keverés közben. Hűtsük le, és tegyük a hűtőbe.

Keverjük ki a tojásokat a cukorral. Szitáljuk bele a keményítővel elkevert lisztet, és forgasssuk össze. Töltsük a masszát vajjal kikent, liszttel megszórt szív alakú tortaformába, és süssük 170 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig. Rövid hűtés után óvatosan vegyük ki a formából és hagyjuk teljesen kihűlni.

Közben robotgéppel habosítsuk fel a hideg kakaós krémet. Vágjuk félbe a tortalapot, és kenjük meg az alsó részt a kakaós krémmel. Helyezzük rá a felső részt, és locsoljuk meg a rummal. A díszítéshez verjük keményre a tejszínt a vaníliás cukorral. Tegyük félre a hab 1/4 -ét, a maradékkal pedig egyenletesen vonjuk be a tortát.

Nyújtsunk vékony lapot a marcipánmasszából, és vágjuk ki belőle különböző méretű sziveket. Végül díszítsük a tortát a maradék tejszínhabbal és marcipánszivekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése