Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. november 24., csütörtök

Családi kocsonya recept

 

malackocsonya2

Hozzávalók:

  • 2 db közepes sertéscsülök
  • 4 db sertésköröm
  • 30 dkg bőrke
  • 5-6 fej vöröshagyma
  • 2 fej fokhagyma
  • 5 teáskanál só
  • 1 közepes marék köménymag
  • 1 közepes marék bors

Elkészítés:

A bőrt, a csülköt és a körmöt megtisztítjuk, kivágjuk a pecséteket. 15 literes fazékba beletesszük a húsokat, majd felengedjük hideg vízzel, és feltesszük kis lángon főni. Amikor már sűrűbb a habja, lehabozzuk, majd beletesszük a vöröshagymát és a fokhagymát. Ha már benne vannak hagymák, ismét lehabozzuk. Később beletesszük a borsot, a köménymagot és a sót. Nagyon kis lángon, hogy éppen csak gyöngyözzön, 8-10 órán keresztül főzzük.

Ennyi idő alatt a hús teljesen megpuhul, leválik a csontról, és az ízek is rendesen kifőnek.

A húsokat kiszedjük egy tálcára, kicsontozzuk, majd a tányérokba szétosztjuk ízlés szerint. (16-18 tányér lesz.) A levet szűrőn átszűrjük, zsírtalanítjuk, majd a tányérokba szétosztjuk.

Hideg helyen tároljuk. Ha megdermedt, nekilátunk. :) Friss ropogós kenyérrel fogyasztjuk.

Jó étvágyat hozzá!

Megjegyzés:

Mi a kocsonyát este tesszük fel főni a legkisebb lángon, így mikor már benne van minden, nyugodt szívvel elmehetünk aludni. Mikor reggel felkelünk lezárjuk, és nekilátunk a porciózásnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése