
Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)
Szia Kedves látogató!
Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!
Már csak azért sem, mert ingyenes!!!
És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...
Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:
http://kmdholding.com/huittxq
Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com
Scharlotte online Dívatárú

Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:
Link

Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.



2011. november 17., csütörtök
Duplán diós - keksz
Hozzávalók:
25 dkg liszt
20 dkg darált dió
10 dkg porcukor
csipet só
20 dkg hideg vaj
1 tojás sárgája
A lisztet, diót, porcukrot és sót a vajjal összemorzsoljuk, aztán hozzáadjuk a tojássárgáját, egybegyúrjuk, rudat formázunk belőle, folpackba csomagoljuk és hűtőben pihentetjük minimum 2 órán át. A sütőt 180 fokra melegítjük. A rudat kivesszük a hűtőből és éles késsel szeleteket vágunk belőle, azokat sütőpapíros tepsire helyezzük és kb 10 percig sütjük. De figyeljünk, lehet, hogy kevesebb is elég, ha a szélei kezdenek megpirulni, vegyük ki!
(először megpróbáltam kinyújtani a tésztát és kekszkiszúróval formákat vágni, de nagyon ragad a tészta és nem sikerült így, ezért inkább ezt a rudas verziót ajánlom másnak is.)
Krém:
2 dl tej
2 ek liszt
1 cs.vaníliás cukor
10 dkg vaj
10 dkg porcukor
10 dkg darált dió
esetleg egy kevéske rum
A tejet a liszttel és a vaníliáscukorral elkeverjük, felfőzzük és félretesszük, míg kihűl.
Akkor aztán hozzákeverjük a vajat, a porcukrot, a diót és esetleg egy pici rumot.
Nekem ez elég híg lett, így betettem a hűtőbe egy éjszakára - hát így sem lett sokkal sűrűbb, de végül összeragasztottam ezzel két kekszkorongot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése