Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 22., szombat

Szalon málnacukorkák

Szaloncukrok, fondantreceptek

                                         



Szalon málnacukorkák

1 adag fondant-tömeg, egy evőkanálnyi áttört málnavelő, némi vörös festék.
A málnavelőt és a festéket serpenyőben összekeverünk; ezt a cukor-tömeghez adjuk, a fondant-tömeggel összekeverjük, míg meg nem melegedett, azután még hidegen is kavarjuk. Ha a tömeg keményedni kezd, kis papirokba töltjük, kézzel lelapítjuk és ha egészen kihűlt, kis darabokra metszük, melyeket szines papirba göngyölitünk.

Fondant-tömeg

28 deka cukrot 1 deci vízzel a golyópróbáig megfőzünk és kőlapra öntjük. Ha a cukor kissé kihűlt, főzőkanállal még jól összekavarjuk, azután addig simítjuk, míg meg nem keményedett; nagy lábassal befedjük és egynéhány percig magára hagyjuk, ezután kézzel még jól átdolgozzuk.
Ez a fondant-tömeg lesz az alapja a különféle szaloncukroknak, ami gyerekkorunkat idézi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése