Kedves Olvasó! Sok Szeretettel
udvozollek_az_oldalamon_felirat.gif



Az ételeink receptjei olyanok, mint egyetlen érzékszerv. Minden hatásra reagálnak, amit alkotó szellemeink keltenek életre.. Hogy ízletes lesz-e vagy sem,az attól függ, hogy,szívünk - lelkünk - e a fűszereink. (Tünde Scharlotte Takács)



Szia Kedves látogató!

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...


Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:




http://kmdholding.com/huittxq




Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!



Várom magán személyek,egyesületek,közösségek,csoportok,gyülekezetek,munkahelyek,iskolák,óvodák egyéb közintézmények és intézmények rendelését is.Egy db-tól korlátlan számú mennyiségi kiszállítással.Ha érdeklődni szeretnél:megla72@gmail.com

Scharlotte online Dívatárú

Scharlotte online Dívatárú
Sok szeretettel várlak a Scharlotte online Dívatárú üzletemben a következő linken:

Link














Áruválasztékunkban FISKARS háztartási eszközök (kések, konyhai eszközök, ollók, manikűr eszközök, lábtörlők), kerti szerszámok (metszőollók, ágvágók, ásók, villák, fűrészek, fejszék, sövényvágók, fűnyíró ollók, ültető szerszámok, teleszkópos eszközök, hólapátok), GERBER szabadidős termékek (túlélő és egyéb kések, tőrök, kombinált szerszámok), valamint SILVA szabadidős eszközök (fejlámpák, lépésszámlálók, tájolók, túrabotok) találhatók.

FiskarsShop Animált










Hőtérkép Időjárás előrejelzés Széltérkép




2011. október 10., hétfő

Kezdőknek is:Mini isler

Mini isler


Hozzávalók

  • elkészítés:35 perc
  • nehézség:könnyű
  • sütési hőfok:200 ℃
  • sütési idő:15 perc
Mini isler

 
kezdőknek is könnyű!
  • Eszközigény: keverőtál, nyújtófa, (nyújtódeszka), sütőpapír, kiszúró forma (vagy egy feles pohár), kis lábas
  • A süteményhez: 25 dkg liszt
    2 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
    15 dkg porcukor (kristálycukor nem jó!)
    1 csomag Dr. Oetker Vanillincukor
    1 csipet só
    2-3 evőkanál Dr. Oetker Rum Aroma
    1 tojás
    12 dkg Rama (fél kocka)
    ízlés szerint lekvár a töltelékhez
    kb. 8 dkg étcsokoládé a bevonáshoz

Elkészítés

1.A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra.
A hozzávalókat egy tálba mérjük, összegyúrjuk (ha nagyon ragadna, hűtőbe tesszük).A hozzávalókat egy tálba mérjük, összegyúrjuk (ha nagyon ragadna, hűtőbe tesszük).
2.A hozzávalókat egy tálba mérjük, összegyúrjuk (ha nagyon ragadna, hűtőbe tesszük).
A tésztát lisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, sütőpapírra helyezzük és a 
200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt kisütjük. A tésztát lisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, sütőpapírra helyezzük és a 
200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt kisütjük.
3.A tésztát lisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, sütőpapírra helyezzük és a 200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt kisütjük.
4.Ha kihűlt a sütemény, a felét megkenjük lekvárral a másik felét pedig "ráragasztjuk". Ha nagyon sűrű a lekvár egy tálban kis vízzel simára keverjük.
A csokit gőz felett egy evőkanál vízzel simára keverjük, belemártogatjuk az islerkéket. Ha mindegyikkel megvagyunk, hűvös helyre tesszük őket, hogy a csoki megdermedjen. A csokit gőz felett egy evőkanál vízzel simára keverjük, belemártogatjuk az islerkéket. Ha mindegyikkel megvagyunk, hűvös helyre tesszük őket, hogy a csoki megdermedjen.
5.A csokit gőz felett egy evőkanál vízzel simára keverjük, belemártogatjuk az islerkéket. Ha mindegyikkel megvagyunk, hűvös helyre tesszük őket, hogy a csoki megdermedjen.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése